Družba Sige d.o.o., Ljubljana je bila ustanovljena leta 1999, od leta 2007 pa se ukvarjamo s prodajo papirne galanterije, čistil, čistilnih pripomočkov in ostalega sanitarnega potrošnega materiala.

Na slovenskem trgu zastopamo dobavitelje iz Slovenije in drugih držav Evropske unije, ki so priznani proizvajalci z dolgoletno tradicijo, kar je garancija našim kupcem, da bodo pri nas kupili kvalitetno blago. Zastopamo blagovne znamke Paloma, Tork, Kimberly Clark, Softflower, PaperDivipac, Sanitec, Ecolab, Lotus…

Naše glavno načelo je čim bolj ustreči strankam v njihovih potrebah in željah. S kvaliteto in konkurenčnostjo proizvodov, brezplačno dostavo potrošnega materiala, s svetovanjem, montažo in vzdrževanjem postajamo vse boljši dobavitelj naročnikom, ki za svoj denar pričakujejo več.

Po nekaj letih delovanja na trgu smo ugotovili, da procesi zagotavljanja čistoče, higiene in varnosti uporabnikov v objektih zahtevajo bolj strokoven pristop. Našim kupcem lahko v vsakem trenutku ponudimo najsodobnejše proizvode na področju potrošnega sanitarnega in čistil saj nenehno spremljamo novitete na trgu naše dejavnosti.

 

Poleg celovite ponudbe na področju sanitarno potrošnega materiala našim kupcem nudimo:
- pomoč in sodelovanje pri izbiri artiklov iz našega programa,
- točno in redno dobavo,
- montažo podajalnikov papirne galanterije ter mil in redno vzdrževanje le-teh,
z upoštevanjem najvišjih strokovnih standardov.

 Naši poslovni partnerji so šole, vrtci, zavodi, gostišča in restavracije, proizvodni obrati, finančne institucije, športni centri, zasebne ambulante, zasebna podjetja…

Zavedamo se, da je danes v času gospodarskega upadanja potrebno gledati na vsak evro, zato je naš cilj, da se v partnerskem odnosu približamo vašim potrebam ter vam s tem prihranimo dragocen ČAS in DENAR.